Tuz Lambası

Wiki Article

Son yıllarda popülaritesi artan katıksız malzemeler beyninde yerini meydan tuz lambası, Himalaya tuzu kabil natürel tuz kaynaklarından elde edilmesi cihetiyle çokça yeğleme ediliyor. Tuz lambasının faydaları da dilden dile dolanıyor.

Siz de onun adını kesif sık duyuyorsanız fakat aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne davranışe yarar tam olarak?" kadar sorular oluşuyorsa dürüst yere geldiniz demektir. Yararlarından tasarrufına, tuz lambasını tüm yönleriyle tanıma vakitı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Gaflet Standardını Arttırıyor: Hab problemi yaşayan kişilerin sıkıntı bir şekilde uyumasını katkısızlıyor. Tün lambası olarak kullanıldığında, yatak odasının havasını izole ederek erinçli soluk almayı ve buna bağlı olarak nitelikli bir aymazlık imkanı sunuyor.

Nefes darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da aldırmaz soluk almasını katkısızlamaktadır.

Tuz lambalarının fiyatları şekline, kalitesine ve boyutuna ilgilı olarak değaksiyonkenlik göstermektedir.

Tuz lambasını belirli Aralıklarda(2-3 sıra) nemli bir çaput yardımıyla silmenizi tavsiye ederiz. Hatta maksimum fayda elde edebilmek karınin lambaları kullanacağınız sahaın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalkaloriız.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki bir araba nemi kendine çekerek âlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen gibi sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal ağrılara, kas ve eklem balkılarına oflaz gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Tescilli Bellik        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Yüklülük    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Uzunluk                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen yetersiz boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir alım katacak ve kusursuz bir görsel şölen sağlamlayacaktır.

  Sair tuz lamba türlerinde evetğu kabilinden hiçbir şekilde biçim ve pres uygulamasına basıcı tutulmamıştır, ağız ağıza pençe davranışlemesiyle mefultır.

Dekorasyon düzlükında da çalışkan olarak gösteriş kızılırlar. tuz lambası tuz lambasının faydaları geceleyin lambası

Aynı zamanda tuz lamba salt yetişkinler muhtevain değil, her evetş grubuna mensup insanoğluın kullanımına uygundur.

Bir taraftan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla mevrut dinginliği hissedebilirsiniz. Göstermelik olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda mukannen mirlı sağlı problemlerınıza da hayır gelebilir. Tuz lambası 5 kg ya da 10 kilo ürünlerini seçerek astım ya da alerji kadar istenmeyen tuz lambası durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları yararlı yönde değnöbettirmesi sebebiyle solunum vasıtasıyla dayalı rahatsızlıklar evetşayanlar için az çok faydalı başüstüneğu bilinen ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Sonunda almış olduğunız nefesi beş altı daha birinci sınıf hale getirebilir ve uykunuzun elan kaliteli olmasını katkısızlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas ağrılarının da önüne sabık bu katıksız ürünler akşam lambası olarak da kullanılabilir. Gece lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem bile sağlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan velut hale gelmesini katkısızlarsınız. Saf malzemeden yapılmış bu tasarım ürünlere ehil tamamlanmak derunin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla bu arada yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Temel tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar için kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin kanatı keşik dirimlik açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz de dirim alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir ortam katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Tabii olmaları bakımından afiyet açısından katı çok faydalar da sağlayan ürün, evinize ya da aksiyonyerinize otantik bir atmosfer da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden mimarilmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim evetşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içerisine tuzun sıcaklığını pozitifracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi göstermelik olarak ya da sağlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda ya da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller de elde edilebilir.

Modern hayatla beraberinde yaşamımıza giren elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonların etkisinden bir nebze olsun boşanmak namına da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. Havayı zararlı iyonlardan temizleyerek gövde ve can kuşu katkısızlığınız sinein henüz yaşhatıralır ve hava sağlayacak olan tuz lambaları aymazlık kalitenizi bile eksiksiz yönde bileğsoruntirecektir. Mirucunuza ya da yattığını odanın herhangi bir köşesine yerleştirdiğiniz takdirde hem elektronik aletlerin yaydığı zararlı radyasyonlardan koruyacak hem de rutubet nispetını düzenleyecektir ve böylecene kaliteli bir uyku yaşayabileceksiniz. Çeşitli modeller arasından esrar tuz lamba olanları da yeğleme edebilirsiniz. İster dekorasyon fakatçlı isterseniz de akşam lambası olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kullanarak ömür standartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Bulunduğunuz platformın havasını tebdil etmek yalnızca sağlık açısından bileğil gürlük açısından da âlâ meallar doğuracaktır. Sıkça zaman geçirdiğiniz masaya yerleştirerek çtuzakışma veriminizi olabildiğince yükseltebilirsiniz. Ayrıca LED ampul kategorimizi ziyaret edebilirsiniz.

Report this wiki page