Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası sineindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını sağlamlıyor demiştik.

Siz bile onun adını pıtrak kesif duyuyorsanız lakin aklınızda da "Tuz lambası nedir, ne fiile yarar tam olarak?" kadar sorular oluşuyorsa çın yere geldiniz demektir. Faydalarından kullanımına, tuz lambasını bütün yönleriyle aşinalık devranı şimdi! Tuz Lambası Nedir?

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak amacıyla bu katkısızlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da ak soluk almasını sağlamlamaktadır.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kayaç tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve birhayli sıhhat sorununa yavuz hasılat.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları hak türde bir ampul ile gelecektir fakat ampul kalitesi ne olursa olsun sonunda bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belirli bir süre sonrasında değiştirmeniz gerekeceğini unutmayın.

8. Kas ve eklem dertlarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki çokça nemi kendine çekerek vasatın rutubet seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem vecalarına âlâ gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Vasati Gravite    : 3 Kilogram En                          : 20 cm Klan                        : 12 cm Özelliği                    : Kristal kaya tuzundan imal edilen ev boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir âlem katacak ve kâmil bir görsel şölen esenlayacaktır.

Çankırı kristal kaya tuzu mağaralarından elde edilen tuz kütlelerine şekil verilmesi ve içerisine bir ışık yerleştirilmesi tuz lambası sonucu ortaya Çankırı tuz lambası çıkar. Lamba bulunulan ortamda yakıldığı vakit, ışığın ısısı tuz kütlesini etkilemeye adım atar ve bu sayede Çankırı kristal kayaç tuzu lambası menfi iyon yaymaya başlar.

Yamaç veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun kendini daha zinde hissetmesini bile sağlar.

Sorun salt bununla da sınırlı bileğildir. Genelde bulunduğumuz odalarda dünyaı ısıtmak ya da soğutmak derunin iklimlendirme cihazları evet da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına münasebet olabilir. Aynı zamanda ortamda kâin televizyon alıcısı, bilgisayar ya da telefon gibi cihazlar, ortamda bulunan olumlu iyon miktarını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize ne olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla savaşım edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın pozitifrılması gerekir. Bunu esenlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Tuz lambası ne ustalıke yarar, ne hastalıklara yavuz hasılat sorularını bu makaslamakmızda cevapladık. Sorularınızı ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Renk seçeneği olarak genel olarak parafin veya belirtik sarı tonlara malik kaya tuzları bulunurken koyu renklerin bilge evetğu dekorlarda gri mülevven Çankırı tuz lambalarını yeğleme edebilirsiniz.

Tuz havadaki nemi çeker ve karınindeki lamba yardımıyla havadaki nemi dengeler bu yüzden nemin sebep olduğu kas ağrılarını azaltır.

Report this wiki page