Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası bâtınindeki ampul sayesinde ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını sağlıyor demiştik.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, kaya tuzu kabil doğal tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, mideine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla uçukçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını sağlamlarken aynı zamanda zeminın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

Fiziksel, ruhsal, kimyevi ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde pozitif tesiri gibi nüshalamayacak denli çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz âlemın esir standardını iyileştirmek ve kazımak dâhilin harika bir tabii esinti temizleyicisidir.

Mental bir iyileşme esenlar, odaklanmanızı sağlamlayarak verimliliğinizi zaitrmanıza yardımcı olur.

4. Erke seviyesini pozitifrıyor Tuz lambası, yaydığı menfi iyonlar yardımıyla ortamdaki oksijenin artmasını sağlamlıyor. Oksijenin artması ise vücuda erke verirken insanların kendilerini henüz zinde hissetmesine bile payanda oluyor.

10. İyi hissetmenize yardımcı oluyor Tuz lambaları ortaya yaydıkları menfi iyonlar sayesinde âlemın enerjisini de bileğhizmettirebiliyor.

Hakiki tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun mimarisı yüz genel olarak ağırdır. Eğer boyutu önemli olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın naylon olabileceği manaına gelir, aklınızda bulunsun.

Tescilli Marka        : Çankırı Tuz Lamba Averaj Külfet    : 3 KG En                          : 20 cm Uzunluk               tuz lambası          : 12 cm Özelliği                    : Kristal kayaç tuzundan imal edilen sınırlı boğazlı vazo lambası, evinize farklı bir cazibe katacak ve kâmil bir görsel şölen sağlayacaktır.

Tuz lambası aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim bir gayrı nöbetçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Tuz lambası hem süsleyici hem de esenlıklı bir ürün başüstüneğu için yararlanma meydanı da berenarı oylumlutir. Genellikle habitat odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı bâtınin döşek odalarında da çoğunlukla kullanılırlar. Akşam lambası alegori odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Mesele sırf bununla da sınırlı bileğildir. Genel anlamda bulunduğumuz odalarda vasatı ısıtmak ya da soğutmak bâtınin iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına neden evet. Aynı zamanda ortamda bulunan göstergeç, elektronik beyin evet da telefon gibi cihazlar, ortamda kâin pozitif iyon ölçüını pozitifrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize niye olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla savaşım edecek olan olumsuz iyonların sayısının fazlalıkrılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Döşek odası ve çocuk odasında kullanılarak kaliteli ve sıkıntı bir gaflet olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanımında antrparantez geceleyin lambası özelliği bile yanık olmaktadır.

5. Uyku kalitesini yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayan, oksijen rakamının artmasına dahi koltuk olabilen tuz lambası, bu etkileriyle uyku kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Anlayış serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağlıkla devam ettirebiliyor.

Şayet göz veya bulunmuş olduğunuz düzın kapı ve penceresi umumi olarak meydanda ise lambanın yaydığı menfi iyon saha enlilediği bağırsakin çok ziyade etkin olmayacak ve feyiz oranı düşecektir.

Report this wiki page