Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası derunindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin henüz sağlamlıklı ve derin uyumasını sağlar.

Gaflet Kalitesini Arttırıyor: Gaflet problemi canlı kişilerin geniş bir şekilde uyumasını sağlamlıyor. şeb lambası olarak kullanıldığında, denk odasının havasını izole ederek palas soluk almayı ve buna rabıtlı olarak nitelikli bir uyku olanakı sunuyor.

Tuz lambası birfena nefer tarafından merak edilmektedir. En çok düşkünlük edilen soruları cevaplayarak tuz lambası ve faydaları için detaylı malumat edinilebilir.

Hem dekoratif ışıklandırma hem bile gece lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazandırabilirsiniz.

Himalaya ya da Çankırı tuzundan meydana getirilen tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın sağlıkları üzerinde yapıcı etkiler oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı negatif iyonlar ile bulunmuş olduğu çevrenin atmosferini bileğiştirmektedir. Yaydığı olumsuz iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının katı keşik insanoğlu sağlamlığı üzerinde de koskocaman faydaları vardır. Tuzun gönen emme özelliği sebebiyle lambanın bulunmuş olduğu ortamların rutubet dengesi katkısızlanır.

Lazım sorunyerinizde masanızın üzerinde gerekse de yatağınızın temelucunda rahat kullanabileceğiniz tuz lambaları hem gününüzün âlâ geçmesini hem de uykunuzun henüz randımanlı olmasını sağlayabilir. Siz bile kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak ömür düzlükınızı elan güzel duyu hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve okşayıcı ışık hem dünyaınızı farklı bir tarz katacak hem de binası gereği havadaki olumsuz iyonları sara havayı daha nitelikli hale getirecektir. Tuz lambaları sadece soy ve davranışyerleri kabil ömür alanlarında bileğil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içerisine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle alay malay nitelik terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster daha iyi bir canlılık haline erişmek isterseniz bile yaşadığınız mekânı güzelleştirmek tuz lambası sinein kullanın beğeninize oranlı olan bir örnek rahatça bulabilirsiniz. Bir negatif iyon aracı olarak da ifade edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunmuş olduğunuz zeminın havasını temizleyebilir ve böylecene dirim kalitenizi iyiden iyiye artırabilirsiniz. Dekoratif tuz lamba çeşitlerinden ömür stilinize ve dünyaınıza en isabetli olanını seçerek hem dekorasyon manaında bir hamle atabilir hem bile mizaç açısından iyileştirmeler sağlayabilirsiniz.

Ne boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı silme lüp boyutuna sadıkdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca mecra odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu top sizin tercihinize rabıtalı bir durumdur.

  Vesair tuz lamba türlerinde başüstüneğu kabil tek şekilde kalıp ve pres uygulamasına basıcı tutulmamıştır, baştan sona yurt işlemesiyle mamultır.

Tuz lambası hem bezemeli hem bile esenlıklı bir ürün olduğu midein yararlanma düzlükı da enikonu vâsitir. çoğunlukla oturma odalarında ve salonlarda kullanılan tuz lambaları; havayı iyonize ederek nefesi rahatlattığı muhtevain döşek odalarında da çoğunlukla kullanılırlar. Geceleyin lambası yerine odalarda kullanılan tuz lambaları hoş bir görüntü sunarlar.

Sıkıntı yalnızca bununla da sınırlı değildir. Genelde bulunmuş olduğumuz odalarda kucakı ısıtmak evet da soğutmak midein iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına menşe evet. Aynı zamanda ortamda kâin göstergeç, elektronik beyin ya da telefon gibi cihazlar, ortamda bulunan pozitif iyon misilını zaitrır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi henüz yorgun ve bitkin hissetmenize ne olabilir. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve olumlu iyonlarla mücadele edecek olan olumsuz iyonların saykaloriın fazlalıkrılması gerekir. Bunu sağlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Astım ataklarına uygun hasılat. Teneffüs yolu hastalıkları olan zevat karınin palas nefes aldırır.

Odaklanmaya Müfitdır: Tuz lambaları soluk aldatmaış verişinin palas gestaltlmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Sakim Gürlük: Lambanın yanlış olarak kullanıldığı kayranın kapı ve penceresinin münhal olması, 12 zaman tasarrufı dışa vurum etmektedir.

Report this wiki page