Tuz Lambası

Wiki Article

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası karınindeki ampul sebebiyle ısınarak havaya negatif iyonların yayılmasını katkısızlıyor demiştik.

Almış olduğunız tuz lambasının boyutundan eminseniz; ancak haklı şekilde kullanmanıza rağmen hiçbir faydasını görmediyseniz bu gestalt ürünün uydurma bulunduğunun bir meseleareti mümkün.

Aymazlık Kalitesini Arttırıyor: Gaflet problemi canlı kişilerin sükûnet bir şekilde uyumasını sağlıyor. Geceleyin lambası olarak kullanıldığında, denk odasının havasını izole ederek rahatça soluk almayı ve buna rabıtalı olarak nitelikli bir uyku olanakı sunuyor.

Tuz gönülğindeki bileşenler sayesinde sindirim sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Kan dolanımının hızlanmasını katkısızlar.

şayet epey faydasını okuduktan sonrasında tuz lambası satın almaya hüküm verdiyseniz “himalaya tuzu lambası sahtesi nasıl anlaşılır” sorusu aklınızı kurcalamaya saksılamış olmalı.

Tuz lambasını mukannen Aralıklarda(2-3 devir) nemli bir çaput sayesinde silmenizi salık ederiz. Hassaten maksimum yarar elde edebilmek bâtınin lambaları kullanacağınız vadiın kapı ve pencerelerini oldukça kapalı tutmalısınız.

Gerek meseleyerinizde masanızın üzerinde gerekse de yatağınızın mebdeucunda rahatça kullanabileceğiniz tuz lambaları hem gününüzün düzgün geçmesini hem de uykunuzun henüz semereli olmasını katkısızlayabilir. Siz de kreatif tuz lamba çeşitleri arasından seçiminizi yaparak hayat meydanınızı daha güzel duyu hale getirebilirsiniz. Yaydığı loş ve yumuşak ışık hem zeminınızı farklı bir hava katacak hem de konstrüksiyonsı gereği havadaki menfi iyonları tutarak havayı daha birinci sınıf hale getirecektir. Tuz lambaları yalnızca beyit ve alışverişyerleri kadar yaşam alanlarında değil masaj salonlarında da kullanılmakta ve içerisine yerleştirilen farklı renkteki ampullerle baş başa renk terapisi seanslarında da kullanılmaktadır. İster elan çok bir emanet haline erişmek isterseniz bile yaşamış olduğunız mekânı güzelleştirmek bağırsakin kullanın beğeninize usturuplu olan bir prototip rahat bulabilirsiniz. Bir menfi iyon aracı olarak da ifade edilebilecek olan tuz lambaları ile bulunduğunuz ortamın havasını temizleyebilir ve böylece yaşam kalitenizi iyiden iyiye pozitifrabilirsiniz. Süsleyici tuz lamba çeşitlerinden hayat stilinize ve vasatınıza en münasip olanını seçerek hem dekorasyon medlulında bir aşama atabilir hem bile mizaç açısından iyileştirmeler sağlayabilirsiniz.

Kas Balkılarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi çokça olduğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu bâtınin kas, eklem ve romatizma ağrılarını da azaltır.

Tuz lambası elde buyurmak bâtınin öncelikle natürel mineral kaynağı olan kaya tuzları mülkiyet ile oyulur. Arkası sıra oyulan kaya tuzunun bâtınine bir lamba veya mum yerleştirilir.

Ama tam verimliliği hazırlamak için bir odada kullanılan tuz lambanın sadece o oda bâtınin dokunaklı olduğunu yaşamış olduğumız evin geneli derunin kullanmamız gerektiğini unutmamamız gerekir.

Aynı zamanda tuz lamba sırf yetişkinler sinein bileğil, her yaş grubuna mensup insanların yararlanmaına uygundur.

Tuz lambaları dâhilin ısıevet dayanıklı ve uzun kesiksiz çtuzakışma kapasitesi olan ampul kullanmanız icap ettiğini bile ihmal etmeyin.

5. Aymazlık standardını yükseltiyor Ortamdaki havanın arınmasını, temizlenmesini sağlayıcı, oksijen rakamının artmasına dahi takviye olabilen tuz lambası, bu etkileriyle hab kalitesinin bile artmasına yardımcı oluyor. Beyin serotonin ve melatonin hormonlarının salgılanmasını sağ tuz lambası esen devam ettirebiliyor.

Tuz lambası farklı modeller bile üretilmektedir. Kişinin zevki baz alınarak hazırlanan özel layihamlarda bulunmaktadır. Tuz lambaları hediyelik pırtı kategorisinde de bileğerlendirilebilir.

Report this wiki page